A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/cpanel/php/sessions/ea-php72/geologcisession30f3b8f8ffb2c121e0d0608ac4cf950c): failed to open stream: Disk quota exceeded

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 154

Backtrace:

File: /home/geologhu/public_html/index.php
Line: 340
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php72)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 141

Backtrace:

File: /home/geologhu/public_html/index.php
Line: 340
Function: require_once

Geo-Log

Minőségbiztosítás, minőségellenőrzés

Társaságunk az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelően szabályozza a mélyfúrás-geofizikai (karotázs) és kútvizsgálati mérések elvégzésére, kiértékelésére vonatkozó folyamatait 2003 óta.

Célunk - azon túl, hogy teljesítjük a megbízók és az alkalmazandó jogszabályok, szabványok követelményeit -, hogy vevőink elégedettek legyenek. Minőségirányítási rendszerünk támogatásával folyamatosan fejlesztjük tevékenységünket a megfelelő személyi és tárgyi feltételek kialakításával. A jó minőség érdekében folyamatosan növeljük eszközeink és szolgáltatásaink színvonalát, gondoskodunk személyi állományunk magas fokú felkészültségéről.

Eszközeink fejlesztésével és jó karban tartásával, szakembereink képzésével tovább csökkentjük a mérési és kiértékelési hibákat, jó szervezéssel és lelkiismeretes munkával minimalizáljuk az adminisztrációs hibákat. Középtávú célunk meghatározó szerepünk megőrzése a hazai piacon, valamint jelentős külpiaci jelenlét elérése a környező országokban.

Vevőink jelentős szerepet játszanak a követelmények meghatározásában. A vevői megelégedettség figyelése szükséges, hogy értékelni tudjuk a vevői követelmények teljesülését, és megbizonyosodhassunk azok helyességéről. Legfőbb célunk, hogy megbízható, korrekt és egyre magasabb színvonalú munkánkkal, az ügyfélelvárások túlteljesítésével megszerezzük, illetve megőrizzük MEGRENDELŐINK bizalmát.

Minőségi célunk 2010-től: "Többet nyújtani, mint amit a VEVŐ elvár"